bread-butter_700x466

Om Lilla Aarts

 

 

Mitt matintresse började tidigt, från början var det inte matlagningen i sig som fascinerade mig utan själva restaurangbesöket.
Att bli omhändertagen, överraskad, all spänning och förväntan, allt det som omgärdar restaurangupplevelsen fick mig att vilja bli kock.

 

 

För Justus började det lite annorlunda, han föddes praktiskt tagit in i restaurangbranschen och drillades tidigt på föräldrarnas ekologiska värdshus i Dala Floda.
Efter att Justus gått klart restaurangskolan i Nyköping flyttar han till Stockholm och jobbar både i kök och matsal.

 

 

Den nionde mars 2010 öppnade vi vår gemensamma restaurang på söder i Stockholm!
Då med en tvååring hemma, det dröjde inte länge innan vi hade två barn som sökte våran uppmär

 

 

/ Johanna Odebrant

 

 

Vår matfilosofi

Inte så pass högtravande som det låter utan ganska enkelt.
Vi vill veta vad vi lagar och serverar, råvaran måste ha en historia. Råvarorna kan gärna vara enkla, det enkla och det rena är det exklusiva. Att råvarorna i möjligaste mån är ekologiska är självklart för oss.

 
Säsongen hos oss i Sverige är kort men genom att syra och använda oss av gamla husmorsknep kan vi förlänga säsongen något.

 

Som gäst hos oss ska du känna dig sedd och aldrig obekväm, att gå på restaurang ska inte kännas komplicerat utan vara lätt och lustfyllt.

 

Hos oss får du njuta av det som finns nära oss just nu.